1991
2020. július 11. írta: takacsvera46

1991

1991.jpg

Valami szerelemféle.
Kiskamaszokkal dolgozni olyan, mintha egy zsák bolhát szeretnél ráncbaszedni. Ráadásul a szokásos gyerekes szertelenségek mellett megjelenik a szerelem és figyelni kell mikor ki kivel szeretne és nagyon figyelni, mert hamar megváltozik. A folyt köv. cimű folyt kövöt, vagyis a műsor folytatásos történetét mindig úgy írtam, hogy a szereplők pillanatnyi helyzetére rímeljen, ahogy öregedtek, változtak, komolyodtak vagy hülyültek az mindig megjelent a folyt. kövben. Nem színészek, olyant kell kérni tőlük, amit egyébként is meg tudnának csinálni, és amit szeretnének is megcsinálni. Így történt, hogy amikor a két "alfa fiú" Robi és Kristóf kezdett féltékeny lenni egymásra, már fontos volt, hogy ki mennyi levelet kap, melyik lány melyikükre néz többször, kinek több a szövege, ki kap verset, egyszóval már érződött a feszültség, akkor a folytköv történetét úgy alakítottam, hogy a két szereplő összeugrik és a tornaterem öltözőjében megverekszenek az első helyért a szerepük szerint. A jelenet remekül sikerült, nem is kellett ismételni. Ahogy a történet szerint, az életben is lenyugodtak a kedélyek.
Aztán amikor megjelent a színen az új fiú, a szép, magas, feketeszemű Gergő, akkor a kakaskodásból szoros barátság lett, mert Gergőre mindahányan féltékenyek voltak. Kristóf már éppen arra gondolt, hogy Rékával jól alakulnak a dolgok, erre beállít ez a ... és a lányok ájulnak sorban. És igen, a lányok ájultak sorban. És mégjobban kellett figyelni.
Még a Gergő előtti időben, a legelején Robinak mindjárt lett egy első szerelme. (mármint a műsorban első, mert ő a szerelmes típus már a bölcsődében is volt választottja) Annamarival nagyon érdeklődtek egymás iránt, kaptak is jutalmul egy helyes jelenetet az udvarlás fortélyairól, sőt, ez a legszebb, hogy igazi randevúra is mentek, az anyukák vitték őket, majd a tér sarkából lesték, hogy mi lesz.
Később, amikor már nagyobbak voltak és csókok is szerepelhettek a műsorban, akkor sietnem kellett. Látva a fellángoló szerelmet gyorsan beírtam, de mire forgattunk már jön a kislány, hogy Vera néni kérem már nem akarnék vele, és nem ülnék mellé és... megígértem, hogy legközelebbi részben majd összevesznek, de ezt az egyet még bírja ki, mert borul az egész történet. Hát jó! Megtette a kedvemért. Én meg csűrtem csavartam a valóságtól összekuszált történetet.
Az igazi összekovácsolódást aztán a Szereposztás c sorozat adta, itt amúgy is őket írtam meg, mindenki magát játszotta, voltak romantikus dalok, Koromnak köszönhetően és ezentúl a nagy sikerre való tekintettel minden nyáron készült egy nyári film, hol sorozat, hogy egy órás sztori. És dúltak a szerelmek, persze, de a barátság megvédte őket, vigyáztak egymásra. különben is kihirdettem, hogy a gyerektartást a tévé nem fizeti. Szerencsére erre nem volt szükség. Aztán a kiöregedettek helyére új, fiatal arcok jöttek és kezdődött minden előről.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hatvankepev.blog.hu/api/trackback/id/tr8915990882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása